KlímaClean

„Hogy mi a célunk? Az, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amilyet mi is elvárnánk.”

 

A vállalkozás életre hívásának oka többek között a hazai piacon tapasztalható szezonális szolgáltatás megnövekvő igénye illetve a szegmensben erősen érezhető minőségi munkavégzés hiánya volt.
Úgy gondoljuk, hogy emberközeli oldalról kell hozzáállni mindenhez – ez alól pedig a klímatisztítás sem kivétel.
A tisztítási és fertőtlenítési folyamatainkat lépésről – lépésre alakítottuk ki, munkaeszközeinket (melynek egy része saját fejlesztés) és felhasznált anyagainkat egytől – egyig úgy határoztuk meg, hogy a lehető legjobb hatásfokkal tudjunk eleget tenni a megbízóinknak – Önöknek.

Lakossági szolgáltatás

A rendelkezésre állásunk is megpróbál a dolgozó magyar emberhez igazodni: a 8:00 – 17:00 közötti időszakban kevesen tehetik meg, hogy szakembert fogadjanak otthonukba, ha mégis szükséges, szabadnapot kell kivenni, vagy csúsztatni.
Mi ezt nem várjuk el, tisztában vagyunk azzal, hogy mi vagyunk Önökért, és nem Önök értünk, így a lakossági szolgáltatásunk

Délután 16:00 órától 20:00 óráig érhető el,

illetve a hétvége egy részén, mely változó lehet, így érdemes a „Foglalás” menüpontban informálódni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy klímaberendezések javításával, karbantartásával nem foglalkozunk, kizárólag tisztítással és fertőtlenítéssel!
Amennyiben a fentiekre volna igény, azt a beszerelést végző céggel kéretik intézni, hogy a fennálló garancia (általában 2-5 év) ne sérüljön!